EmailSitemapHome
Onafhankelijk hypotheekadvies

Voor een gedegen en onafhankelijk advies bent u bij Vrijdag & De Bekker aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseur doet zaken met alle geldverstrekkers in Nederland. Na een eerste kennismaking en intake gaat hij voor u aan de slag om de, voor uw persoonlijke situatie, beste en voordeligste hypotheek te vinden. Een hypotheek die u voldoende financiële ruimte biedt, want u wilt natuurlijk de dingen doen die het leven zo aangenaam maken. Maar we kijken niet alleen naar de laagste lasten, het is ook belangrijk dat de hypotheek past bij uw levensstijl nu en in de toekomst.

Een kleine greep uit het enorme hypotheekaanbod:

Starters Hypotheek

Een hypotheek afgestemd op starters op de woningmarkt, met lage maandlasten, Nationale Hypotheek Garantie en Koopsubsidie.

Carrière Hypotheek

Deze hypotheek houdt rekening met uw huidige situatie maar ook met uw carrière.

HBO/Academici Hypotheek

voor hoog opgeleiden hebben we speciale gunstige voorwaarden.

Voordeel Hypotheek

wij vergelijken alle aanbieders van Nederland, dit is het scherpste tarief onder bepaalde voorwaarden.

Wilt u kennismaken met onze hypotheekadviseur of wilt u direct een uitgebreid advies, neem dan contact op met Gert-Jan de Bekker (zie foto).

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag (pdf)

Email De AdviseurContact

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op aanbieders, adviseurs en bemiddelaars van hypotheken en andere financiële producten. Het is de onafhankelijke toezichthouder die valt onder de politieke verantwoordelijkheid van de minister van Financiën. Kijk op de AFM-website voor meer informatie.