EmailSitemapHome
Klantwaarderingen


De ervaringen van klanten.

Boudewien B. uit Nijmegen:

"Binnenkort ga ik het koopcontract van mijn pas gekochte huis tekenen. Nu al kan ik zeggen dat ik nooit in mijn eentje de vraagprijs van dit huis er doorgedrukt had gekregen. Met de hulp van Stefan’s inzicht en reële, onafhankelijke positie op de onderhandeling kan ik heel tevreden de koop positief afsluiten. Als dan ook nog de financiering voor het huis door Gert-Jan de Bekker met alle mogelijke vertrouwen en positiviteit begeleid wordt, en gelukkig na de nodige ‘geduldbeproevingen’ helemaal rond komt kan ik alleen maar zeggen Dank jullie wel voor alle vertrouwen! De ondertekening / overdracht zal een bijzondere dag worden."

Simone van Sluis uit Oss:

"Goede begeleiding"

"Bedankt voor jouw goede begeleiden! Ik moest in begin een goed woordje bij mijn collega's voor je doen om je voor de opdracht te mogen vragen. Maar uiteindelijk zijn ze allemaal erg blij dat je bij onze koop betrokken bent geweest!"

Paul Vissers uit Boxmeer:

"Fantastische begeleiding"

"We zijn bijna klaar in ons huisje en hebben het reuze naar onze zin.
Ik ben er super blij mee, mede dankzij jullie. Stefan, ten eerste wil ik jou heel erg bedanken voor de fantastische begeleidingen informatie omtrent de aankoop van het huis. Zonder jouw inzet en flexibiliteit was de aankoop van ons huis waarschijnlijk niet mogelijk geweest, gezien mijn beroep. Ben blij dat ik voor Vrijdag & De Bekker gekozen heb. Gert Jan, jouw uitleg over de in en outs van hypotheken en alles wat er bij komt kijken vond ik perfect. Heb een goed inzicht gekregen in die financiële wereld. Ten slotte vond ik de afwikkeling bij de notaris, waar jullie beide bij aanwezig waren, heel erg fijn. Ik kan jullie kantoor iedereen aanraden!."

Marco van de Berg en Mieke Frowein uit Boxmeer:

"Belang maximaal behartigd"

"Aankoopmakelaar: gedreven man met een duidelijke visie.
Heeft vooraf de juiste strategie bepaald. Wij hebben steeds het gevoel gehad dat ons belang maximaal behartigd is. We zijn zeer tevreden over de aanpak en het uiteindelijke resultaat."

"Hypotheekshop: Gert-Jan heeft er van begin af aan bovenop gezeten. Hij straalde vertrouwen uit en heeft er in onze ogen het maximaal haalbare uitgehaald.
Erg kundig. Door de enorme brei aan informatie en de hoeveelheid aan formulieren van Westland Utrecht, leek het overzicht even weg, . Maar werd door hem goed opgepikt. Wij wachten af hoe het 'onderhoud' van de hypotheek gestalte gaat krijgen; de enige keer dat we met een vraag beroep op hem deden, heeft hij direct kundig advies gegeven.

Kortom, wij zijn bijzonder tevreden over Vrijdag en de Bekker. Wij raden de zaak altijd bij iedereen aan en adviseren een
gesprek aan te gaan (we zijn overigens wel door jullie visitekaartjes heen ;). Mochten klanten feedback willen, dan kunt u altijd naar ons verwijzen."

Sven Ehrencron uit Oss:

"Prettig persoonlijk advies"

"Al een aantal jaren zeer goede ervaring met de hypotheekwinkel van Vrijdag & de Bekker. Pro-actief meedenken met het overzetten van de hypotheekvorm. Zoekt de beste prijs/kwaliteit verhouding bij hypotheekverstrekkers. Je hoeft echt niet zelf op strooptocht te gaan! Mooie combinatie met makelaardij. Via de aankoopmakelaar mooi kunnen meeliften op eerdere afspraken. Geeft je een fijn gevoel als mensen zo met je mee denken!"

Ryan J. Price uit Beugen:

"Absolutely Outstanding Service"

"Fortunately we had been referred to Vrijdag & De Bekker by a family friend. From the minute we walked in, ***** (?) it was all about "solutions". After having visited a number of other "hypotheek adviseurs" and having heard, "this or that could be a problem,", we were very pleased to have an adviseur that was ready to do business. ***** was on our "team" from the very start and managed to provide us with a great "hypotheek" solution so that we could purchase our "Brabantse woonboederij" that we had always dreamed about. With an extremely sharp interest rate, a considerable "bouwdepot", and all other details taken care of in a short period of time."

Contact