EmailSitemapHome
NVM
Nieuwbouw
Sint Anthonis, Staatse Hof A en C

In het exclusieve nieuwbouwplan "Staatse Hof" worden een 7-tal vrijstaand geschakelde bungalows met carport (ca. 30 m2) gerealiseerd. De woningen zijn voorzien van de meest optimale isolatievoorzieningen en gasloze verwarmingsinstallaties. Zelfs "nul op de meter woning" is mogelijk. Hiermee koopt u een woning waarmee u geheel voorbereid bent op de toekomst en nagenoeg geen energielasten meer heeft. Onder architectuur ontworpen met gevoel voor smaak, riante leefruimte en een moderne hedendaagse uitstraling. De bungalows liggen op een prachtige plek nabij de sfeervolle Brink van Sint Anthonis en op steenworpafstand van de uitgestrekte Staatsbossen. Op deze prachtige woonplek heeft u alle denkbare (winkel)voorzieningen van het dorp binnen handbereik en de ruimte, privacy van een vrije zonnige patio en tuin. Riante en heerlijke leefruimte zoals een woonkamer en keuken van maar liefst ca. 75 m2.

Koopsom vanaf € 356.500,- tot € 389.500,- v.o.n.

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sint Anthonis, Staatse Hof B

In het exclusieve nieuwbouwplan "Staatse Hof" worden een 2-tal vrijstaande semibungalows met carport (ca. 30 m2) gerealiseerd. De woningen zijn voorzien van de meest optimale isolatievoorzieningen en gasloze verwarmingsinstallaties. Zelfs een "nul op de meter woning" is mogelijk. Hiermee koopt u een woning waarmee u geheel voorbereid bent op de toekomst en nagenoeg geen energielasten meer heeft. Onder architectuur ontworpen met gevoel voor smaak, riante leefruimte en een moderne hedendaagse uitstraling. De woningen liggen op een prachtige plek nabij de sfeervolle Brink van Sint Anthonis en op steenworpafstand van de uitgestrekte Staatsbossen. Op deze prachtige woonplek heeft u alle denkbare (winkel)voorzieningen van het dorp binnen handbereik en de ruimte, privacy van een vrije zonnige patio en tuin. Riante en heerlijke leefruimte zoals een woonkamer en keuken van maar liefst ca. 70 m2.

Koopsom vanaf € 407.500,- v.o.n.

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Boxmeer, Nèjhof / Steenstraat-Zuid

Nèjhof is een kwalitatieve woonomgeving, die gesitueerd is aan de Steenstraat-Zuid. Een rustige woonplek in de luwte van het winkelcentrum van Boxmeer met alle voorzieningen van het centrum op loopafstand. Ook het prachtige natuurgebied de Maasheggen ligt op steenworpafstand.

Koopsom vanaf € 379.450,- v.o.n.

Meer informatie