EmailSitemapHome
NVM
Nieuwbouw
Boxmeer, Steenstraat 130

Op een centrale locatie in hartje centrum Boxmeer, belendend aan de Albert Heijn, het gemeentehuis met prachtig plein en het winkelcentrum met alle voorzieningen worden 3 karakteristieke luxe appartementen en een ondergelegen winkel gerealiseerd. Doordat ieder appartement op één verdieping is gelegen, beschikken zij over een fraaie unieke ligging met rondom zicht. Alle denkbare voorzieningen zoals: bibliotheek, cultureel centrum "De Weijer", de "Sint Petrusbasiliek", zwembad en sporthal "'t Hoogkoor" en het prachtige "Maasheggengebied" liggen allemaal op loopafstand.

Koopsom vanaf € 239.000,- tot € 349.000,- v.o.n.

Meer informatie

Bouw reeds gestart

Sint Anthonis, Remmensberg

Nieuwbouw appartementen centrum Sint Anthonis. Het plan omvat de realisatie van 14 ruime appartementen met eigen parkeerplaats, berging en liftinstallatie. De appartementen zijn groot ca. 100 m2 inclusief balkon en beschikken over 2 slaapkamers.

Koopsom € 199.000,- v.o.n. (inclusief privé parkeerplaats en berging). Bouwrente alsmede grondrente zijn niet van toepassing.

Meer informatie


pand


Bouw reeds gestart

Boxmeer, Rochus-Bergh

Dit project omvat de bouw van 26 appartementen variërend van 60 tot 167 m2 met een privé parkeerkelder. Het plan wordt gesitueerd op de hoek Spoorstraat-Sint Rochusstraat te Boxmeer.

Verkoopprijzen vanaf € 220.000,- tot € 495.000,- v.o.n.

Meer informatie


pand
Contact