EmailSitemapHome
NVM
NVM-makelaar

Vrijdag & De Bekker is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen).

Bij deze grootste makelaarsvereniging van Nederland zijn ca. 4000 makelaars aangesloten. Niet voor niets zijn de meeste makelaars aangesloten bij de NVM. Als consument kunt u bij een NVM-makelaar rekenen op een professionele organisatie en deskundige werkwijze.

De voordelen van ons NVM-kantoor op een rijtje:

De NVM-makelaars hebben als enige de mogelijkheid via het NVM-uitwisselingssysteem (Masterplan) uw woning te koop aan te bieden bij alle andere NVM-makelaars in geheel Nederland en specifiek in de regio. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij de grootst mogelijke groep woningzoekenden.
Als NVM-kantoor plaatsen wij eveneens uw woning op de best geraadpleegde internetsite www.funda.nl. Dit unieke en succesvolle verkoopkanaal zal de verkoopprijs alsmede de verkoopsnelheid van uw woning ten goede komen.
Vraag en aanbod treffen elkaar in het maandblad "De NVM Makelaar". Deze fraaie woonkrant wordt maandelijks huis-aan-huis verspreid en bevat het gehele woningaanbod van alle NVM-makelaars in de regio. Adverteren in deze unieke woningkrant is exclusief voor NVM-kantoren voorbehouden.
De NVM-huisgarantie verzekert u tegen onverwachte verborgen gebreken.

Graag vertelt onze be√ędigd en gecertificeerd NVM-makelaar, Stefan Vrijdag, u over de bijkomende voordelen van ons NVM-lidmaatschap. Neemt u gerust contact met hem op. Wilt u meer over de NVM weten, Ga dan naar www.nvm.nl.

Door dit lidmaatschap staan wij garant voor een slagvaardige en professionele verkoop van uw woning.

Contact