EmailSitemapHome
NVM
Meer informatie

Boxmeer, Nachtegaal 10

Begane grond

Overdekte entree met de voordeur naar de representatieve en ruime hal met meterkast, toilet en garderobenis. Vanuit de hal is middels een vaste trap de eerste verdieping te bereiken. Sfeervolle en riante "dubbele" living van ca. 65 m2, met een aparte zitkamer (voorzien van vloerverwarming) en een belendende eetkamer. De living is voorzien van een "Boley" gasopenhaard alsmede een schuifpui welke toegang geeft tot het zonneterras.
Belendend aan de woonkamer is een aparte studeer-/werkkamer gesitueerd. Deze kamer is afsluitbaar middels een dubbele deur.
Open keuken met een leuk hoekraam en inbouwkeuken in een U-opstelling. Voorzien van diverse denkbare inbouwapparatuur, zoals: kookplaat, koelkast, vaatwasser en combi-oven. De inpandige berging (bijkeuken) met bergzolder is te bereiken via de entree alsmede via de buitenkant. Deze ruimte is voorzien van een kunststof keukenblok met de witgoedaansluitingen en een spoelbak.

Levensloopbestandige woning

Op de begane grond is voorts een multifunctionele kamer gesitueerd met een royale afmeting van ca. 16 m2. Deze kamer is uitstekend te gebruiken als slaapkamer of als aparte speel-/ chillkamer voor de kinderen. Er is voldoende ruimte om naar behoefte een douche/badkamer te realiseren.

1e verdieping

Middels een vaste trap te bereiken overloop met toegang tot drie royale slaapkamers, voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer welke aan de zijkant van de woning is gesitueerd beschikt over een dakterras. Badkamer met daglichttoetreding alsmede een ligbad, aparte douche, vaste wastafel en tweede toilet.

2e verdieping

Middels een vlizotrap te bereiken zolderverdieping. Deze verdieping beschikt over een beton constructievloer en voldoende stahoogte. Daarom is deze verdieping uitstekend geschikt om met beperkte bouwkundige ingrepen (realiseren van een vaste trap) geschikt te maken als volwaardige verdieping.

Algemeen

Bouwjaar: ca. 1995 hoofdbouw, 2001 aanbouw
Inhoud: ca. 685 m3
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 175 m2
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: ca. 30 m2
Perceel: 503 m2
Verwarming en warm water middels HR-combiketel, merk "Vaillant", bouwjaar december 2014.

Bijzonderheden

Rustige woonlocatie in een uitstekende buurt. Verkeersluwe straat, nabij het centrum van Boxmeer. Op loopafstand van het winkelcentrum. Om de hoek is eveneens een speelveld voor kinderen gelegen.
Het natuurgebied "De Maasheggen" ligt binnen handbereik en hier kunt u heerlijk wandelend en fietsend genieten van de Maas.
De begane grond zal u aangenaam verrassen met zijn enorme leefruimte. De multifunctionle kamer is te gebruiken als slaapkamer en er is eenvoudig een tweede badkamer te realiseren. Hierdoor is de woning met een kleine ingreep levensloopbestendig te maken.
Fraai aangelegde en speels ingedeelde tuin voorzien van een riant zonneterras.
De living (ca. 65 m2), werk-/studeerkamer (ca. 11 m2) en multifunctionele (slaap)kamer (ca. 16 m2) hebben tezamen een oppervlak van ca. 92 m2.
De oprit is ruim genoeg voor de stalling van twee auto's op eigen terrein.
Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Binnen en buiten geschilderd in 2018.
De begane grondvloer is nagenoeg geheel voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de eetkamer.
De gehele woning is voorzien van fraai strak stucwerk en is geheel in lichte kleuren afgewerkt.
Uitstekende isolatievoorzieningen o.a. dak-, spouw- en vloerisolatie.
Er is een uitstekende mogelijkheid om een vaste trap naar de tweede verdieping te realiseren.
Hierdoor is deze verdieping geschikt te maken voor extra (slaap)kamers.
Uitstekende onderhoudsconditie en gebruik van kwalitatieve materialen.
Mooie ligging op een hoekperceel in een aantrekkelijke woonomgeving.
De riante leefruimte op de begane grond (ca.123 m2) met zijn vele mogelijkheden maken deze woning uniek in zijn soort.

Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Download PDFContact