EmailSitemapHome
NVM
Meer informatie

Oploo, Creijtestraat 19

Begane grond

Entree voorzien van een plavuizenvloer, toilet, provisiekast en meterkast. Vanuit de hal is de uitgebouwde woonkamer te bereiken. De woonkamer is voorzien van een parketvloer en is royaal uitgebouwd aan de achterzijde.
Dichte eetkeuken voorzien van een keurige L-vormige inbouwkeuken en diverse inbouwapparatuur, zoals: vaatwasser, koelkast, oven, kookplaat en afzuigkap. Belendend aan de keuken is de praktische bijkeuken gesitueerd. In de bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen gesitueerd alsmede een vaste kast. Voorzien van een plavuizenvloer en tuindeur naar het zonneterras. Tevens beschikt de bijkeuken over een wasbak en de badgeiser.

1e verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, voorzien van enkele vaste kasten. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescreen. De badkamer beschikt over daglichttoetreding alsmede een douche met thermostaatkraan en een fraai badkamermeubel.

2e verdieping

Middels vlizotrap te bereiken bergzolder met de ketelopstelling.

Algemeen

Bouwjaar: ca. 1963 (woonhuis); ca. 1990 (garage)
Inhoud: ca. 375 m3 (woonhuis); ca. 105 m3 (garage)
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 100 m2
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte: ca. 25 m2 (garage)
Perceel: 476 m2
Verwarming middels cv-gasketel, merk "Rheem", bouwjaar 1974.
Warmwater via de badgeiser.

Bijzonderheden

Oploo is een sfeervol dorp met diverse (winkel)voorzieningen en andere voorzieningen, zoals: horeca, huisarts, basisschool en sportaccommodaties. Slechts 5 autominuten naar de A-73 met uitstekende aansluiting naar Nijmegen, Venlo en Duitsland.
Royale oprit met een carport en toegang tot de garage. De oprit is ruim voldoende voor de stalling van meerdere auto's. De carport is voorzien van inbouwverlichting.
De garage is voorzien van een spouwmuur en hardhouten kozijnen. Tevens is de bergzolder bereikbaar middels een degelijke trap. Geheel voorzien van een plavuizenvloer.
De woning is deels voorzien van houten kozijnen en deels van kunststof kozijnen (draai-/kiep) met dubbel glas. Voorzien van een zonnescreen en enkele horren.
Prachtig vrij gelegen tuin met optimale privacy en veel ruimte. De vrije achterom naar de tuin is overdekt en afsluitbaar middels een degelijke poort.
Het zadeldak van de woning is voorzien van gebakken pannen. Tevens is de woning voorzien van dakisolatie.
De woning is uitermate geschikt voor degene die een riante tuin wenst of een mooie hobbyruimte zoekt.

Vraagprijs € 215.000,- k.k.

Download PDFContact