EmailSitemapHome
NVM
Meer informatie

Oploo, Grotestraat 13

Begane grond

Via de overdekte entree komt u in vestibule met toegang tot de gang met het indrukwekkende trappenhuis en de bordestrap. Tevens bevindt zich hier een ruim toilet, de garderobenis, een opbergkast en de meterkast. Deze gang biedt toegang tot de leefkeuken, de woonkamer, tuinkamer en multifunctionele kamer.
De gang is voorzien van een granitovloer. De woonkamer, tuinkamer en de multifunctionele kamer zijn voorzien van een parketvloer en een natuurstenen schouw. De woonkamer is opgedeeld in een zitkamer en eetkamer, gescheiden middels en-suite deuren. De zitkamer is middels openslaande deuren gescheiden van de tuinkamer. De tuinkamer is voorzien van de originele granitovloer en beschikt over openslaande scharnierdeuren welke toegang geven tot het zonneterras en het belendende zwembad.
De woonkeuken met natuurstenen vloer en vloerverwarming is voorzien van een moderne en luxe inbouwkeuken. Voorzien van een composiet aanrechtblad, twee spoelbakken en alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken is de manshoge gewelfde wijnkelder te bereiken. De woonkeuken beschikt over diverse openslaande deuren welke toegang geven tot verschillende zonneterrassen. Belendend aan de woonkeuken is een apart dames- en herentoilet gesitueerd.

Kelder

Deze oude gewelfde wijnkelder is te bereiken vanuit de woonkeuken.

Tuin

U kunt in deze, onder architectuur aangelegde en verzorgde tuin met veel privacy, dankzij de meerdere terrassen (natuursteen) altijd in de zon of de schaduw zitten. Aan de voorzijde van de tuin bevindt zich de toegang tot de oprit met ruimte voor het parkeren van meerdere auto's.
In de tuin is eveneens het verwarmde zwembad (afmeting 14 x 4 meter) gesitueerd. Het zwembad is eveneens voorzien van een overkapping.

1e verdieping

Via de fraaie bordestrap komt u op de grote overloop met daglichtinval. Deze biedt toegang tot de riante loungekamer met bar.
Tevens zijn op de eerste verdieping vier ruime slaapkamers gesitueerd. Belendend aan de masterbedroom is de badkamer gesitueerd. Deze is voorzien van een ligbad, (dubbele) inloopdouche, badkamermeubel en ligbad. Op deze verdieping is eveneens gesitueerd de tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De gehele verdieping is voorzien van een parketvloer.

2e verdieping

Middels de bordestrap te bereiken volwaardige woonverdieping. Drie slaapkamers waarvan er twee voorzien zijn van een eigen inloopdouche en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van een massief houten vloer. Tevens bevindt zich op deze woonetage de technische ruimte / bergkamer met de witgoedaansluitingen.

Algemeen

Bouwjaar: ca. 1912. In 2001 grondig gerenoveerd en gemoderniseerd.
Inhoud: ca. 2.350 m3
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 535 m2
Perceel: 1.390 m2
Verwarming middels combi-ketel, merk "Nefit Ecomline", bouwjaar 2009.
Warmwater via de combiketel.

Bijzonderheden

Vanaf 2001 is het herenhuis grondig en tot in detail gerenoveerd en gemoderniseerd.
Oploo is een sfeervol Brabants dorp met diverse (winkel)voorzieningen en andere voorzieningen zoals: horeca, huisarts, basisschool en sportaccommodaties. Slechts 5 autominuten naar de A-73 met uitstekende aansluiting naar Nijmegen, Venlo en Duitsland.
De woning is hoogwaardig en met uitzonderlijke luxe afgewerkt. Met gevoel voor sfeer en
behoud van authentieke details is de renovatie uitgevoerd. Moeite noch kosten zijn gespaard.
Grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas.
Dit herenhuis leent zich uitstekend om wonen te combineren met kantoor en / of praktijk.
Gelet op de enorme woonruimte van 535 m2 woonoppervlak en het aantal slaapkamers met eigen inloopdouche is het herenhuis eveneens geschikt voor bed en breakfast.
Het herenhuis is volledig afgewerkt met fraaie stucwerk plafonds met bijbehorende sierlijsten, originele paneeldeuren, kwalitatieve parket- en natuurstenen vloeren.
Maar liefst 7 slaapkamers, riante loungekamer, multifunctionele kamer, woonkamer met tuinkamer en woonkeuken.

Vraagprijs € 795.000,- k.k.

Download PDFContact