EmailSitemapHome
NVM
Woningaankoop


Aangenaam

Vrijdag & de Bekker heeft zich sinds 2008 als enige in de regio gespecialiseerd als aankoopmakelaar. Hierdoor hebben wij jarenlange ervaring in dit specialistische vakgebied opgedaan. Met onze hulp bent u financieel beter af. De woningmarkt is in de regio Boxmeer, net als in de rest van Nederland, veranderd in een kopersmarkt. Ons kantoor zorgt ervoor dat u daar als koper maximaal van profiteert.

Veel van onze klanten zeggen achteraf : “ de huidige kopersmarkt heeft ons juist nu de kans geboden om ons droomhuis voor een aantrekkelijke prijs te kopen”

Wij kunnen als geen ander beoordelen of een woning realistisch is geprijsd. Wat is de woning die u op het oog hebt daadwerkelijk waard? Ook houden wij tijdens de aankooponderhandelingen rekening met de prijsontwikkeling in de komende jaren. Het blijkt dat aankoopadvies een vak apart is. Dit doet de gemiddelde makelaar er niet zomaar even bij. Doordat wij ons dagelijks, vol overgave in de situatie van de klant (en de woning die hij voor ogen heeft) inleven, kunnen we zeggen dat we deze discipline vakkundig beheersen. Steeds meer mensen maken gebruik van onze aankoopmakelaar. Tevreden klanten bevelen ons kantoor daarom graag bij vrienden en kennissen aan.

Voordat wij met u aan de slag gaan, bepalen we eerst in goed overleg de strategie. Vervolgens gaan we vol enthousiasme de onderhandeling in.

HypotheekwinkelContact